SASAV ARTİST 2018 / İstanbul Sanat Fuarı'nda İzleyiciler ile Buluştu.

Sanat eğitimi herkes için gereklidir. Ancak son yıllarda sanat eğitimi sanat adına nicelik ve nitelik bakımından çok şey kaybetme yolundadır.


Gerekli desteği ve ilgiyi oluşturmak için sağlıklı ortamların yaratılması gerekiyor. Vakfımızın sanatsal etkinliklerindeki ortamları yakalamayı, içinde bulunmayı hedefleyen tüm genç yetenekleri ve sanatseverleri güçlü, ilkeli ve akademik eğitim sistemiyle birlikte başarıya ulaştırmayı ilke edinmiştir.
Bu bağlamda; gerek kendi galerisinde açtığı sergiler ve yaptığı etkinlikler ile gerekse katıldığı ulusal ve uluslararası sanatsal etkinliklerde hep bu misyon ile faaliyet gösteren Sasav - Sanatçılar ve Sanatseverler Vakfı; düzenli olarak her yıl katıldığı ve  28. cisi düzenlenen İstanbul Sanat Fuarı'nda da oldukça ilgi gördü.

Sasav; geçen yılda olduğu gibi  bu yıl da  ressam Sabahat BALTA, Adalet BİNNUR,  Ayşegül AKŞİT, Hale İSMET, Öznur KARADAYI, Ayda ALPÖZEN'in olduğu sanatçı grubuyla fuara katıldı.



Nicelik ve nitelik olarak yeterli olmasa da bu tür sanat fuarlarının ve etkinliklerinin artması, yaygınlaşması, uluslararası bir boyuta taşınması ülkemizin sanatsal gelişimi  açısından oldukça büyük önem arz ettiğini belirtmemiz gerekmektedir. 





 







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SASAV'DAN FARK YARATACAK BİR SERGİ DAHA: ''YAPRAĞA DOKUN''

MÜHENDİS SANATÇIDAN DİJİTAL DOKUNUŞLAR : SOYUT İMGELEM

İSMAİL KESKİN - LİTOGRAFİ BASKI RESİM SERGİSİ