KIŞ GELDİ SANATSAL FAALİYETLER ARTTI

KIŞ GELDİ SANATSAL FAALİYETLER ARTTI

Beklenen kış nihayet kendini gösterdi. Yağmur ve peşine karla karışık yağmur derken gece kar yağışının etkili olacağı soğuk bir hava bekliyor bizleri. Allah'tan hafta sonuna denk geldi de insanlar trafikte rezillik çekmek zorunda kalmadılar. 

Pazartesi büyük ihtimalle trafiği düşünerek çoğunluk toplu taşıma araçlarını tercih edeceklerdir. Hele bir de araçların kış bakımları yapılmadıysa hiç tavsiye etmiyoruz. Eğer çok önemli işleriniz yoksa da, işe gidip gelme güzergahınız da metrobüs, metro, tramvay vb. toplu taşıma hatlarına yakınsa mutlaka onları tercih etmenizi öneririz.

Kışın gelmesi ile birlikte insanlar artık sokak ve parklardan çok kapalı mekanlarda vakit geçirmeye başladılar.


Maltepe'de bulunan Sasav ( Sanatçılar ve Sanatseverler Vakfı ) bu soğuk kış günlerinde tüm Maltepe ve civar ilçe ve semtlerde oturanlar için hafta sonlarını değerlendirebilecekleri güzel bir mekan.

Sanatçılar ve Sanatseverler Vakfı ( www.sasav.org ) Maltepe Beşçeşmeler'de ( Yalı Mahallesi Muhtarlığı'nın hemen yanı) kendine ait 5 katlı  binası olan bir Vakıf.

Özellikle hafta sonları çocuklarının zamanlarını; TV seyrederek veya bilgisayarda oyun oynayarak geçirmesinden ise daha faydalı ve eğitici olan  hobi veya sanatsal faaliyetlerde değerlendirmesini isteyen anne babaların tercih ettikleri bir yer Sasav.




Piyano, bateri, gitar, kanun, bağlama, garmon, yan flüt gibi bir çok enstrüman dallarında verdiği kursların yanında  satranç, resim, bale ve dramada 2 şer grup olmak üzere hafta sonunu sanatla iç - içe ve sıcak bir ortamda geçirmek isteyenler için ideal bir ortam sunuyor. (http://sasav.org/sasav-kurslar.html)



Kaloriferli ve klimalı salonlarının yanında en üst katta muhteşem deniz ve adalar manzaralı kafeteryasında  ( Sasav Cafe ) kablosuz internet, TV yayını,  gazete ve dergi, kitap okuyabileceğiniz bir yer.

Kurs fiyatları da özel kurslara göre oldukça ekonomik ama eğitim seviyesi de bir o kadar yüksek bir yer. Hepsi akademisyen ve kendi alanlarında uzman eğitmen ve öğretmenlerden oluşan geniş bir kadrosu var.



Anadolu Halk Dansları ve Musiki Derneği ile yapılan işbirliği sayesinde çok geniş bir yelpazede bu kurslar verilmekte. Her dönem sonunda da çocukların ve kursiyerlerinin sertifika ve katılım belgelerinin verildiği ve bir yıl boyunca eğitimini aldıkları bu faaliyetleri sergiledikleri bir Yıl Sonu Gösterisi yapılmaktadır.





Kurslar ve saatleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve ortamı görmeniz için kafeteryasında manzaranın keyfini çıkararak sıcak bir çay, köpüklü bir kahve içmenizi  tavsiye ederiz.


Ayrıntılı bilgi ve iletişim için : 

TEL : 0216 370 31 62  -  
0553 551 89 89 ( Gonca Alemdaroğlu )
www.sasav.org
facebook.com/sasav.org
http://sasavsanat.blogspot.com/
https://twitter.com/


Resim sergisi Açılışından




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SASAV'DAN FARK YARATACAK BİR SERGİ DAHA: ''YAPRAĞA DOKUN''

MÜHENDİS SANATÇIDAN DİJİTAL DOKUNUŞLAR : SOYUT İMGELEM

İSMAİL KESKİN - LİTOGRAFİ BASKI RESİM SERGİSİ